31 Mayıs 2016 Salı 13:38
Evlendirme Dairesi Ve Kır Düğün Alanı Açıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Evlendirme Dairesi ve Kır Düğün Alanı açıldı.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Olimpiyat Park alanı içerisinde yapılan açılışta bir yandan sosyal ve kültürel tesisler yaparken diğer yandan da şehrin diğer hizmetlerine ağırlık verildiğini söyledi.

Sekmen, şehir için yapılanları anlatarak, evlendirme dairesi ve kır düğün alanı ile ilgili şunları söyledi:

"Buranın kullanımı ücretsiz ama 'ben bir de ikram istiyorum' diyen vatandaşımız olursa, ikramı kendi cebinden karşılayacak. Nikahlarımız bu meydanda bedava yapılacak. Dönemin sonuna doğru bir belediye binamız, bir kültür merkezimiz nikah sarayıyla şehrimizde hizmete girecek. Bu şehrin dönemin sonunda farklı bir konuma geldiğini hep birlikte göreceğiz."

Açılışa, Erzurum Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Eyüp Tavlaşoğlu, Genel Sekreter Ali Kiremitçi, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 03.06.2016 16:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.