29 Şubat 2016 Pazartesi 16:03
Evlilik Yıl Dönümünü 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Van'da nikahlarını bugün kıydıran üç çift, 4 yılda bir denk gelecek evlilik yıl dönümleri için "evet" dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi evlendirme dairesine bugün 3 çift evlenmek için başvuruda bulundu. Nikah için özellikle 29 Şubat tarihini seçen İlknur Saatçioğlu ile Gökhan Görürüm çifti, kıyılan nikahla dünyaevine girdi.

Gökhan Görürüm, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 29 Şubat'ta evlenmeyi üç yıl önceden planladığını, ancak sevdiği kızı ikna edebilmek için çok uğraştığını belirterek, "Yıl dönümünün 4 yılda bir geleceğini ve bugünün bizim için çok özel olacağını düşündük. Evlilik yıl dönümünü 4 yılda bir kutlayacağımız için ayrıca mutluyum. İlknur, başlarda ikna olmadı. Uzun konuşmaların ardından onu bu tarihe ikna ettim. Hem evlendiğim hem de 4 senede bir kutlayacağımız evlilik yıl dönümü için çok mutluyum" diye konuştu.

İlknur Saatçioğlu ise eşinin 29 Şubat'ta nikah kıyma fikrini paylaştığında ilk başta hoşuna gitmediğini, özellikle kadınların hediye merakının bunda etkili olduğunu söyledi.

Zihinlerde yer edecek bir tarih olması nedeniyle bu teklifi kabul ettiğini dile getiren Saatçioğlu, "Artık 4 yılda bir hediye alacağım. Bu açıdan biraz kötü. Haliyle 4 yıl boyunca hediye gelmesini bekleyeceğim. Bu tarihe dair benim de farklı planlarım var. Bu tarihin olumsuz olduğunu düşünmüyorum. Bugün hayatımın en güzel günü" dedi.

Evlendirme Dairesi Müdürü Melik Çetin, kadınların, 14 Şubat gibi özel günler için baskı yaptığını kaydederek, "29 Şubat, 4 yılda bir olunca gelinler bugüne yanaşmıyor ama bugünün damatları uyanık çıktı" ifadesini kullandı.

Evlilik Yıl Dönümünü 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Evlilik Yıl Dönümünü 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Evlilik Yıl Dönümünü 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Evlilik Yıl Dönümünü 4 Yılda Bir Kutlayacaklar

Son Güncelleme: 01.03.2016 10:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.