23 Aralık 2015 Çarşamba 20:55
Fatih Yeşilyurt, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeşilyurt, mesajında, hak ve adaletin sembolü Hazreti Muhammed'in doğum yıldönümü olan Mevlid Kandili'nin idrak edildiğini hatırlattı.

Mevlid Kandili'nin, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerinden olduğunu ifade eden Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Zulüm, işkence ve ahlaksızlığın en çok olduğu dönemde Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed, insanlığa bir rahmet olarak gönderildi. Karanlıklar içinde boğulan insanlığa İslam'ı getirerek aydınlık bir süreci başlattı. O'nun doğduğu gece, herkesin kurtuluş gecesi oldu. Bugün terör, ülkemizde 'barış' adı altında derin yaralar çıkarmaya çalışmaktadır. Peygamberimiz barış adına kimseye baskı ve zulüm yapmamıştır. Aksine, 'bir insanı öldüren bütün insanlığı  öldürmüş gibidir' diyerek vahşetin her türlüsüne karşı çıkmıştır. Başta Erzurumlu hemşehrilerim olmak üzere bütün İslam aleminin kandilini tebrik eder, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık için mutlu, huzurlu, hoşgörü ve barışın hakim olduğu günler diliyorum."

Son Güncelleme: 23.12.2015 20:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.