09 Ocak 2017 Pazartesi 18:26
Fikret Sancar, Terör Saldırılarını Kınadı

Muş Şeker Fabrikası Şeker-İş Şube Başkanı ve Türk-İş İl Temsilcisi Fikret Sancar, Türkiye'nin değişik illerinde yaşanan terör saldırılarını kınadı.

Sancar, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye'nin Kurtuluş Savaşı'ndan sonra bu kadar çoklu ihanet ve saldırıya maruz kalmadığını bildirerek, 17 Aralık ihanet planının başarıya ulaşmaması üzerine kuduran derin yapıların asimetrik terör saldırılarına yöneldiğini belirtti.

Değişik bölgelerde patlamalarda ve saldırılarda masum vatandaşların şehit olduğunu, ayrıca bununla ülkeyi ekonomik çöküntüye götürmek için çabalar harcandığını vurgulayan Sancar, şunları kaydetti:

"Ama asla başaramayacaklar. Bütün bu saldırılar karşısında dimdik sabırla kenetlenerek karşı duracağız. Bunların amacı kaos ve umutsuzluk oluşturmak değil mi? Öyleye acıları kalbimize gömerek muhalefeti, iktidarı, sivil toplum kuruluşları, medyası ve bütün kesimlerimizle birlik fotoğrafı vermeliyiz. Yurdun değişik bölgelerinde patlayan bombalar kaosa ve korkuya sevk ederek umutsuz bir toplum halinde birbirimize düşürme planıdır. Beraberiz ve bize diz çöktüremeyecekler. İnadına zalimlerin karşısında dimdik duracağız. Bu ülke 3 milyon vatansız ve acılı insana sahip çıkarak ekmeğini bölüşmüştür. Kardeşlerini bağrına basmıştır. O mazlumların duasına dahi kalsa bu ülke çökmeyecek. Özellikle ekonomiye yapılan saldırıları daha fazla üretim ve soğuk kanlılıkla atlatacağız."

Son Güncelleme: 09.01.2017 18:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.