18 Kasım 2016 Cuma 17:22
Gelecek Hepimizin Projesi ile gençlerle tecrübe paylaşmak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gelecek Hepimizin Projesi kapsamında liselilerle tecrübelerini paylaştı.

Yeşilyurt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, gençlerin farklı fikir ve düşüncelerinin yanı sıra talep ve isteklerini öğrenmek adına 2015-2016 eğitim öğretim yılının ikinci yarısında başlayan Gelecek Hepimizin Projesi kaldığı yerden devam ediyor.

Proje kasamında Polat, Sadreddin Konevi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde söyleşiye katıldı.

Gençlere sürekli çalışmaları ve mücadele etmeleri yönünde tavsiyelerde bulunan Polat, "Cenab-ı Allah kullarından yani bizlerden her alanda okumamızı istiyor. Kur'an-ı Kerim okuyalım, tefsir, matematik, ilim, fen ne olursa okuyalım ve öğrenelim. Bizim dinimiz ve medeniyetimizin temelinde okumak var. Ben okumayı hiç bırakmadım ve asla bırakmayacağım. Cenab-ı Allah’ın ilk emrini hepimizin yerine getirmesi lazım." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz darbe girişimine değinen Polat, şunları aktardı:

"Şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatanımızı bölmek, Amerika ve İsrail’e satıp ülkenin yükselişine engel olmak isteyen, bir grup alçak ve hainin yaptığı darbe girişimine en güzel cevabı milletimiz vermiştir. Milletimiz 15 Temmuz gecesi ve sonrasındaki direniş gösterilerinde el ele verip ‘darbeye geçit yok’ diye haykırmış, destan yazmıştır."

 

 

Son Güncelleme: 18.11.2016 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.