25 Ağustos 2015 Salı 14:25
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeline kalite belgesi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli, kalite yönetim eğitimi başarı sertifikalarını aldı.

KUDAKA'nın destekleriyle ISO 9001:2008 kalite yönetim belgesi eğitimine katılan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden 60 personele sertifikaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen sertifika töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, ISO 9001:2008 kalite yönetim belgesinin önemli olduğunu ifade ederek, "Ar-Ge birimimizin KUDAKA'ya sunduğu proje başarılı bulundu. Bu bağlamda KUDAKA'nın teknik desteği ile biz personelimize bu eğitimin verilmesini sağladık. 60 personelimiz bu eğitim kursuna katıldı. Artık, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü spor tesislerini TSE kalitesine yükseltip, uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmak içinde rakiplerine fark atacağız. Bu belge takım ve ekip ruhu için çok önemli olacak" diye konuştu.

Taşkesenliğil, kursu başarı ile bitiren kursiyerleri tebrik ederek sertifikalarını dağıttı.

Son Güncelleme: 25.08.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.