09 Ekim 2015 Cuma 21:28
Genel seçime doğru

 Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Mustafa Ilıcalı, seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. 

İlçeye gelişinde cirit ekibi tarafından karşılanan Ilıcalı,  daha sonra Termal Otel'e geçerek, burada basın açıklaması yaptı.

Ilıcalı, burada yaptığı konuşmada, Aziziye'nin termal turizminde Türkiye'de birinci olması gerektiğini söyledi.

Aziziye halkı ve geçmişinden aldığı güçle milletin hizmetkarı olacağını vurgulayan Ilıcalı, "Önemli olan şahıslara değil hizmete oy vermek. 7 Haziran'dan sonra güvenlik ve ekonomide büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Amacımız, 1 Kasım seçimlerinde hep birlikte siyasi istikrarı sağlayacak sonucu ulaşmak" diye konuştu.

Ilıcalı'ya, İlçe Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, eski Erzurum milletvekillerinden Mustafa Nuri Akbulut, Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt ve partililer katıldı.

 

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Genel seçime doğru

Son Güncelleme: 09.10.2015 21:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.