12 Temmuz 2015 Pazar 16:57
Giresunspor 2 bin rakımda güç depoluyor

ERZURUM  - PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, yeni sezon hazırlıklarını kuvvet ve güce dayalı antrenmanlarla sürdürüyor. 

Palandöken ilçesindeki Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde hazırlıklarını sürdüren Giresun temsilcisinde teknik direktör Sefer Yılmaz, AA muhabirine açıklamalarda bulundu. 

İyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirten Yılmaz, "Hem saha şartları hem de iklim şartları çok iyi. İnşallah bayrama kadar çok iyi bir çalışma temposu içinde ikinci etap için güç depoluyoruz. Daha çok kuvvet ve güç toplamaya yönelik antrenmanlar yapıyoruz. İnşallah Afyon'daki ikinci kamp dönemine takım tam olarak hazır hale gelecek" dedi. 

Yılmaz, yeni transferlerin de yavaş yavaş takıma dahil olduğunu aktardı. 

Kulüp yönetiminin transfer çalışmalarını yürüttüğünü belirten Yılmaz, "Hem yurt içi hem de yabancı transferi için çalışmalar sürüyor. Onlar da inşallah ikinci kamp dönemine hazır olacak. Oradaki özel maçlarda gerçek Giresunspor'u göstermeye çalışacağız" diye konuştu. 

Yılmaz, sezona iyi başlamanın önemine değinerek, "Giresunspor, geçen sezon lige iyi başlasaydı play off veya yukarıları da zorlayabilirdi ama kötü bir başlangıçtan dolayı ancak ortalarda bitirebildi. O yüzden daha iyi hazırlanıp, daha dikkatli olup sezona iyi başlamalıyız. Hedefimiz yukarıları, yani plaf offa girip oradan Süper Lig'i zorlamak" ifadelerini kullandı.

 

Son Güncelleme: 12.07.2015 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.