02 Mart 2017 Perşembe 17:16
Girişimciler'den Kaymakama Ziyaret

 Ahlatlı esnaflar, Kaymakamlık Proje Ofisinin hazırladığı ve KOSGEB'ten kabul gören projeler için Kaymakam Bülent Tekbıyıkoğlu'na teşekkür ziyaretinde bulundu.

İşletme sahipleri, KOSGEB'e sunulan projelerle iş yeri sahibi olduklarını belirterek, bu süreçte yardım ve desteklerini esirgemeyen Kaymakam Tekbıyıkoğlu ile proje ofisi personellerine, Ahlat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Şeker'e teşekkür etti.

Tekbıyıkoğlu da yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini ileterek, şöyle konuştu:

"İnsanımıza doğrudan hizmet etmek, onların sosyal ve ekonomik yaşantısına katkıda bulunabilecek fırsatları vermek mesleğimizin bir parçasıdır. Şimdi görüyorum ki çabalarımız sayesinde vatandaşlarımızın işlerini genişletebiliyor ve yeni iş kapıları açılabiliyor. Ekonomimizin içerisine yeni çarklar giriyor. Şu ana kadar 57 vatandaşımıza iş yeri açtık. Bunda arkadaşlarımızın büyük emeği var. Biz bu işe vesile olmaktan, girişimci zihniyete sahip arkadaşlarımıza yardımcı olmaktan ve önlerini açmaktan büyük keyif alıyoruz. Sizlerin işleri yürüdükçe çok mutlu oluyorum. İnşallah işlerinizi daha da genişletirsiniz ve dahada büyürsünüz."

Kaymakamlık ile tüm kamu kurum ve kuruluşların Ahlatlıların hizmetinde olduğunu vurgulayan Tekbıyıkoğlu, bundan sonra da ellerinden geldiği kadarıyla destek sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

Son Güncelleme: 03.03.2017 21:33
Anahtar Kelimeler:
BitlisAhlat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.