08 Haziran 2015 Pazartesi 17:43
Girişimcilik kursu kursiyerleri sertifika aldı

ERZURUM  - Aziziye Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle üretim ve istihdama yönelik düzenlenen girişimcilik kursunu tamamlayan kursiyerler törenle belgelerini aldı. 

Aziziye Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, üretim ve istihdama yönelik projelerin son derece önemli olduğunu belirtti.

"KOSGEB ve İŞKUR gibi kuruluşlarla işbirliği içerisinde üretim ve istihdama yönelik projelere ağırlık vereceğiz" diyen Orhan, "Belediyemiz bünyesinde devam eden Aziziye Mesleki ve Eğitim Kurslarının nitelik ve çeşitliliğini artırıyoruz. Bunların yanında üretim ve istihdama katkı sunan kurumlarla da işbirliği içerisinde projeler üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KOSGEB Erzurum Hizmet Merkezi Müdürü Veysel Vural ise girişimcilik eğitiminin 24 saati atölye olmak üzere, 70 saatlik bir programdan oluştuğunu söyledi.

Kursu tamamlayan girişimcilere önemli destekler sunulduğunu anlatan Vural, KOSGEB olarak 2014 yılında 3 milyon lira hibe dağıtıldığını aktardı. 

Aziziye Belediye Başkan Yardımcısı İlhan Umut Akdaş da sertifika alan kursiyerlere iş hayatlarında başarı diledi.

Belediye olarak üretim ve istihdama yönelik çalışmaları çok önemsediklerini ifade eden Akdaş, bu konuda gereken desteği verdiklerini dile getirdi. 

Ardından 57 kursiyere sertifika verildi. 

Girişimcilik kursu kursiyerleri sertifika aldı

Girişimcilik kursu kursiyerleri sertifika aldı

Son Güncelleme: 08.06.2015 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.