09 Haziran 2017 Cuma 22:40
Güroymak Belediyesinden başarılı öğrencilere bisiklet hediyesi

Güroymak Belediyesi, ilçede Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında başarılı olan 80 öğrenciye bisiklet hediye etti.

Öğrenciler, Güroymak Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen programda ödüllendirildi.

Güroymak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ufuk Özen Alibeyoğlu, ilçelerinden 80 öğrencinin TEOG'da dereceye girerek başarı sağladığını söyledi.

İlçedeki kendi okullarında dereceye giren 25 ortaokuldan, 80 öğrencinin başarı elde ettiğini kaydeden Alibeyoğlu, "Toplam 80 öğrencimiz çok güzel sonuçlar elde etmiştir. Bu başarı bu rakamlarla sınırlı kalmayacak. İnşallah bunu daha da arttıracağız. Annenize, babanıza yardım edin ama ders çalışmayı da unutmayın. Bu bilgiler emeğinizi oluşturuyor lisede bu bilgiler üzerine bir şeyler koyacaksınız. Eğer bu bilgileri iyi pekiştirirseniz, lisede daha rahat uyum sağlarsınız. Bu başarı inşallah üniversiteye taşır. Bu başarıda öğretmenlerimize ve eğitim camiasındaki arkadaşlarımızın çok emeği var. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve başarıda katkısı olan herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Programa, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 09.06.2017 22:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.