31 Temmuz 2017 Pazartesi 18:33
Gürpınar'da Yeşillendirme Yapıldı

 Gürpınar Belediyesince başlatılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında ilçedeki parklarda çiçek ekimi ve fidan dikimi yapıldı.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha yeşil bir ilçe için çiçek ve çam fidanı dikti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ilçedeki park sayısını arttırmak ve yeni sosyal alanlar açmak için projeler geliştirdiklerini söyledi.

Vatandaşların yeşille bütünleşen alanlarda daha iyi vakit geçirebileceğini ifade eden Doğramacı, "Su şehri olan ilçemizi yeşille bütünleştirmeyi çok önemsiyoruz. Bu kapsamda ekiplerimiz, ilçede uygun görülen yerlerde çalışmalarını sürdürüyor. Projelerimizin hayata geçirilmesiyle ilçemiz hak ettiği vizyona ulaşacaktır. İnşallah Van'daki vatandaşlarımızın da güzel vakit geçirmek için gelebileceği daha yaşanabilir bir ilçe oluşturacağız." dedi.

Son Güncelleme: 31.07.2017 18:36
Anahtar Kelimeler:
VanGürpınarParkCamÇiçek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.