09 Mayıs 2017 Salı 19:58
Hakkari Valisi Toprak'tan Kurum Ziyareti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Vahap Şimşek ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Toprak, kente yeni atanan İl Müdürü Vahap Şimşek'e "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Toprak, daha sonra Şimşek'ten kurum çalışmaları hakkında brifing aldı.

Şimşek, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından uygulanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında birçok projenin hayata geçirildiğini ifade etti.

Şimşek, "2016 yılında uygulanan projeye il genelinde toplam 3 bin 530 çiftçi başvurdu. Arıcılık, örtü altı, kapama meyve bahçeleri, büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık projelerinden 177 tanesi kabul görerek uygulandı. Uygulanan bu projelerin toplam maliyeti 5 milyon 308 bin liradır. 2017 yılında ise genç çiftçi projelerine ilimiz genelinde 6 bin 480 vatandaşımız başvuruda bulundu. Bakanlığımızca bu başvurulardan 197'si kabul görülerek bütçe tahsis edilmiştir." dedi.

Hakkari Valisi Toprak'tan Kurum Ziyareti

Hakkari Valisi Toprak'tan Kurum Ziyareti

Hakkari Valisi Toprak'tan Kurum Ziyareti

Son Güncelleme: 09.05.2017 19:59
Anahtar Kelimeler:
Hakkari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.