17 Haziran 2017 Cumartesi 14:56
Hakkari'de İftar Programı Başlatıldı

 Hakkari'nin Çukurca ilçesinde Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) tarafından iftar programı düzenlendi.

Kaymakamlık önündeki Emir Şaban Caddesi'ndeki iftar programına Kaymakam Mehmet Mut, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Cumhuriyet Savcısı İbrahim Sürmeli, Müftü Zafer Güneş, VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir, VEPSAŞ Müdürü Mehmet Salih Eroğuz ve kurum çalışanları katıldı.

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı iftar yemeğinde konuşan VEDAŞ Müdürü Özdemir, iftar programını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, "Yüksekova, Şemdinli ve Hakkari'nin ardından Çukurca'da da iftar programı gerçekleştirdik. Katılım oldukça yüksekti. İlçe halkına teşekkür ediyorum." dedi.

Son Güncelleme: 17.06.2017 14:57
Anahtar Kelimeler:
Hakkariçukurca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.