31 Mart 2016 Perşembe 16:33
Hakkari'de Terör Örgütü Üyesi Tutuklandı

Van Emniyet Müdürlüğünün yaptığı çalışma sonucu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde gözaltına alınan terör örgütü mensubu tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2013 Eylül ayında "polise taşlı saldırı, kamu malına zarar verme ve terör örgütü propagandası yapma" suçlarından kaydı bulunan M.D. isimli şahsın yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

M.D'nin kısa süre önce Yüksekova ilçesinde başlatılan operasyonların ardından ailesiyle Van'a taşındığının tespit edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bunun üzerine M.D'nin Yüksekova'da bulunabileceği değerlendirildiğinden, müdürlüğümüzce Yüksekova İlçe Emniyet Müdürlüğüne bilgi verilmiş, 25.03.2016 günü kayıp olarak aranan M.D. ile beraberinde bulunan N.D, N.A. ve İ.Y. geçici köy korucuları tarafından Yüksekova'da yakalanmıştır. Yakalanan şahıslar Yüksekova Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılmış ve yapılan sorgulamanın ardından M.D, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Son Güncelleme: 31.03.2016 19:55
Anahtar Kelimeler:
VanTerör Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.