03 Aralık 2015 Perşembe 14:18
halk oyunlarında Türkiye 4.sü oldu

Tuşba Belediyesi Spor Kulübü Folklor Ekibi, kuruluşunun birinci yılında halk oyunlarında Türkiye 4.'lüğü elde etti.

Tuşba Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne Bağlı Tuşba Belediyesi Spor Kulübü Folklor ekibi, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu 2015 faaliyet programında bulunan ve "Uyuşturucuya karşıyız halk oyunlarına bağımlıyız" sloganıyla yürütülen final yarışmalarında minikler düzenlemeli dalda 4. olarak büyük başarı elde etti.

Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe'yi makamında ziyaret eden ekip, aldıkları ilk madalyayı Özgökçe'ye takdim etti. Özgökçe de ekibi tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nuri Bekiroğlu, sadece halk oyunlarında değil, diğer spor alanlarında da güzel başarıları, bölgeye ve ilçeye kazandırmaya gayret göstereceklerini ifade etti.

Son Güncelleme: 03.12.2015 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.