28 Nisan 2015 Salı 20:57
HDP, Çatak'ta seçim bürosu açtı

VAN  - Halkın Demokratik Partisi (HDP) tarafından Çatak'ta seçim bürosu açıldı. 

HDP Van İl Eş Başkanları Veysi Dilekçi, Derya Hayva, HDP Van milletvekili adayları Remzi Özgökçe, Yurdusev Özsekmenler, Adem Özcaner, Lezgin Botan, Selami Özyaşar, belediye başkanları, sivil toplum örgütü temsilcilerinin katıldığı açılış törenine, vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. 

Açılışta konuşan Dilekçi, halk olarak çok önemli süreçleri birlikte mücadele ederek geride bıraktıklarını ve yeni bir sürece hazırlandıklarını belirterek, HDP'nin Türkiye'nin batısından doğusuna tüm halklarla buluşarak gerçekleştirdiği ittifakı geleceğe taşıdığını aktardı. 

HDP'nin yükselişinin diğer partileri korkuttuğunu savunan Dilekçi, "Bugün Türkiye'de yüzde on barajı var. Hani hep yüzde 20 barajı bizim için korunuyordu ya şimdi bizim değil başka başka partiler için korkulu hale geldi. Kürtlerin, demokratların bu halk için mücadele verenlerin, artık yüzde on barajı diye bir sorunu yok" dedi.

Milletvekili adaylarının da konuşmasıyla seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. 

HDP, Çatak'ta seçim bürosu açtı

HDP, Çatak'ta seçim bürosu açtı

HDP, Çatak'ta seçim bürosu açtı

Son Güncelleme: 28.04.2015 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.