15 Kasım 2016 Salı 19:07
'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var' Kampanyasına destek

Oltu Fen Lisesi öğrencileri, Milli Eğitim Bakanlığı, Eğitim-Bir-Sen ve Diyanet İşleri Başkanlığının desteği ile İHH İnsani Yardım Vakfı tarafından başlatılan "Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var" kampanyasına destek verdi.

Okul öğrencileri ile öğretmenleri kampanya çerçevesinde topladıkları yardımlarla 12 yetim çocuğun bir yıllık eğitim masrafını karşıladı.

Okulun Müdür Başyardımcısı Nimet Akbulut da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yetimlere bakmanın bir toplumsal gereklilik olduğunu söyledi.

Akbulut, bu toplumsal görevin yerine getirilmesi adına, "Proje ile öğrencilerimize küçük yaşlardan itibaren bilinçli, yardımsever, duyarlı insanlar olarak yetiştirebilmeyi daha fazla yetime destek sağlamayı ve yetim çocuklara yönelik yardımların yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz. Ayrıca böylesi bir iyiliğe vermiş oldukları destekten dolayı öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum." dedi.

Son Güncelleme: 15.11.2016 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.