30 Temmuz 2017 Pazar 14:24
Ilıcalar Belediyesi Modern Yol Çalışmasına Başladı

Bingöl merkeze bağlı Ilıcalar Belde Belediyesince vatandaşların daha güvenli ve modern yollarda seyahat edebilmeleri için asfalt kaplama, yol bakım ve onarım çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Beldeye bağlı İçpınar Mahallesi'nin 5 kilometrelik yolunda alt malzeme serimi yapılarak asfalta hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Mehmet Akif Günerigök, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilin tek turistik beldesi olan Ilıcalar'ı daha yaşanabilir hale getirmek ve hak ettiği hizmeti almasını sağlamak için gayret ettiklerini söyledi.

İçpınar Mahallesi yolunun en kısa zamanda asfaltlanarak halkın hizmetine sunulacağını aktaran Günerigök, "İçpınar Mahallemizin 5 kilometrelik yolunda temel malzeme serimi tamamlandı. Astarı da atıldı. Yani yolumuz şu anda asfalt kaplaya hazır haldedir. 2-3 sonra asfalt serimini de yaparak halkımızın hizmetine sunacağız." diye konuştu.

Başkan Günerigök, Kılıçlı ve Ilıca Mahallelerinde de yol çalışmasının devam ettiğini belirterek, bu mahallelerdeki ana ve ara yolları kilitli parkeyle kaplayacaklarını ifade etti.

Kamışlı Mahallesi Mezarlığı'nın çevre düzenlemesini yaptıklarını kaydeden Günerigök, "İmkanlarımız ölçüsünde belde halkına en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz." dedi.

Son Güncelleme: 30.07.2017 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.