21 Nisan 2015 Salı 13:45
İspir'de 'Kutlu Doğum Haftası' etkinlikleri

İspir ilçesinde "Kutlu Doğum Haftası" çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı İspir Şubesi tarafından, Hz. Muhammed'in doğumunun yıl dönümü dolasıyla hatimler okundu.

İspir Spor Salonu'nda düzenlenen programda, kentte okunan 7 bin 400 hatmin duası yapıldı.

Programa, Kaymakam Ömer Faruk Fidan, Belediye Başkanı Osman Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Alper Kazancıoğlu, İl Müftü Vekili Celal Büyük, İlçe Emniyet Amiri Mustafa Dutak ve vatandaşlar katıldı.

İspir Müftüsü Yavuz Koçak, yaptığı konuşmada, 7 bin 400 hatmi şerifin okunduğunu  belirterek, okunan Kur'an-ı Kerim'ler sayesinde ülkenin, insanların kötülüklerden musibetlerden korunduğunu söyledi.

Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitmeni  Dr. Zeki Koçak'ın "Hz. Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı" konulu konferans verdiği programda, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu, İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri semazen gösterisi yaptı.

Son Güncelleme: 21.04.2015 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.