12 Mart 2017 Pazar 15:01
İstiklal Marşı'nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

 İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında Çukurca ilçesinde program düzenlendi.

Şehit Bilal Soybilgiç Ortaokulunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Cumhuriyet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı etkinlik, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların yapılmasıyla devam etti.

İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili slayt gösterimi, skeçlerin sergilenmesi ve şiirlerin okunduğu program, yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programa, Kaymakam Mehmet Mut, 2. Hudut Sınır Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahtiyar Ersay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Abacı, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Halil Yıldız, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Son Güncelleme: 12.03.2017 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.