29 Kasım 2016 Salı 18:41
Kaçak elektrikle mücadele

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, elektrik dağıtımında kayıp-kaçakla mücadeleyi sürdüreceklerini belirterek, "Kaçak kullanım dürüst vatandaşlarımıza verilen bir zarar olduğu gibi arıza kaynağı oluşturmakta ve şebekelerimize zarar vermektedir. Bunun için ellimizden gelen her türlü teknolojik imkanı kullanarak önlemlerimizi alacağız." dedi.

Akbaş, yaptığı açıklamada, 2016 - 2017 yılında bölgeye bağlı 7 ilde yatırım değerlendirmesi ve planlaması için Erzincan'a geldiklerini söyledi.

Kayıp kaçak konusunun bölgede önemli bir sorun olduğunu ifade eden Akbaş, bu sorunu kısa sürede kökünden halletmek için gayret ettiklerini vurguladı.

Akbaş, "Erzincan ilimizde durum gayet iyi. Ama kayıp kaçağın yüksek olduğu illerde de mücadelemizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu konuda vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Çünkü kaçak kullanım dürüst vatandaşlarımıza verilen bir zarar olduğu gibi arıza kaynağı oluşturmakta ve şebekelerimize zarar vermektedir. Bunun için ellimizden gelen her türlü teknolojik imkanı kullanarak önlemlerimizi alacağız." diye konuştu.

Bölgede şebekenin yenilenerek arızaların azaltılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirten Akbaş, bundan sonra elektrik kesintisi yaşanmaması için çalıştıklarını belirtti.

Akbaş, "İnşallah bundan sonra Erzincan halkına elektrik kesintisini unutturmaya gayret edeceğiz. Hizmeti de en üst seviyede, en güler yüzlü bir şekilde vermek için gayretimiz devam ediyor. İnşallah bundan sonra bu şekilde Erzincan halkını mutlu edecek şekilde çalışmalarımıza devam ederiz." dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2016 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.