14 Aralık 2016 Çarşamba 18:10
Kar Nedeniyle Mahsur Kalan Hasta zor olsa da hastaneye ulaştırıldı

Bingöl'de kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köyde mahsur kalan hasta, sağlık ekipleri ile özel idare ekiplerince hastaneye ulaştırıldı.

Kentte dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve 278 köy yolunun ulaşıma kapanmasıyla köylerde mahsur kalan hastaların yardımına sağlık ekipleri ile özel idare ekipleri yetişti.

Merkeze bağlı Dik köyünde yüksek ateşten dolayı rahatsızlanan Seniha Yöndeş'i (55) hastaneye yetiştirmek için İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri ekipleriyle birlikte yola çıkan Acil 112 ambulansı, yoğun kar yağışı nedeniyle yoldan çıkarak yan yattı.

Greyder yardımıyla kurtarılan ambulans, bir saat sonra köye ulaşarak, Yöndeş'i evinden aldı.

Dönüş yolunda ikinci kez yoldan çıkan ve içinde hasta olan ambulansı yine Yol ve Ulaşım Hizmetlerine ait greyder kurtardı.

Yöndeş, Bingöl Devlet Hastanesine ulaştırılarak, tedavi altına alındı.

 

Son Güncelleme: 14.12.2016 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.