14 Temmuz 2015 Salı 14:03
Kaymakam Atalay, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

VAN  - Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, Bulgaristan'da düzenlenen Atletizm Dağ Koşusu Şampiyonasında dünya birincisi olan Bahar Atalay ve Antrenörü İzzet Batmaz'ı makamında kabul etti.

Bulgaristan'ın Smolen kentinde 17 ülkeden sporcuların yarıştığı şampiyonada, Ercişli sporcu Bahar Atalay takım ve ferdi olarak aldığı birincilikle, ülkeye altın madalya getirdi.

 Şampiyona sonrasında Kaymakam Yaşar'ı makamında ziyaret eden Atalay ve Batmaz, ülkeyi dünya çapında en iyi şekilde temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Başarısından dolayı Atalay ve Batmaz'ı tebrik eden Kaymakam Yaşar, sporcu Atalay'ı cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

İlçede başarılı sporcuların çıkmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar, "Ülkemizdeki ve ulusal alanlardaki şampiyonalarda sporcularımıza elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Gençleri spora yönlendirmek ve onları motive etmek amacıyla, ülkemizi ulusal alanda en iyi şekilde temsil eden sporcularımızın fotoğraflarını kapalı spor salonumuza asmayı ve yeni yapılan tenis kortlarımıza bu sporcularımızın ismini vermeyi planlıyoruz" dedi.

Kaymakam Atalay, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

Kaymakam Atalay, başarılı sporcuyu ödüllendirdi

Son Güncelleme: 14.07.2015 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.