29 Temmuz 2015 Çarşamba 17:46
Kaymakam Büyükköse, ilçe halkıyla vedalaştı

VAN  -Van'ın  Başkale Kaymakamlığı'ndan Yalova'nın Termal Kaymakamlığı'na atanan Murat Büyükköse için veda programı düzenlendi.

Başkale Kaymakamlığı'nda görevli personel tarafından Polisevi'nde verilen veda yemeğinde konuşan Büyükköse, ilçede üç yıl görevde bulunduğunu hatırlatarak, bu süre zarfında herkesin işini en iyi şekilde yaptığını ve vatandaşa devletin güler yüzüyle hizmet etmeye çalıştığını söyledi.

Büyükköse, "Önemli olan bir işi sağlıkla bitirmektir. Sağlıkla geldik, sağlıkla gidiyoruz. Eğer bir yerde başarı varsa takdir edilecek bir durum varsa muhakkak ki kalbi ifade eder. Görev yaptığımız süre içerisinde sorunları istişare yolu ile sergilemeye çalıştık. Halkımızın bizden uzaklara gidemeyeceğini ifade ettik. Görev yaptığım süre içerisinde toplumun tüm kesimlerinden destek gördüm. Beraber çalıştığım mesai arkadaşlarıma ve emeği geçen her kese teşekkür ederim" diye konuştu.

Konuşması sonrası kurum müdürleri Büyükköse'ye plaketler takdim ederken, Büyükköse de yemeğe katılanlardan helallik isteyerek vedalaştı.

Yemeğe, Garnizon Komutanı Piyade Binbaşı Bülent Barış Sarp, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fikret Görmüş, İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, sivil toplum örgütü temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlüronon müdürleri katıldı.

Kaymakam Büyükköse, ilçe halkıyla vedalaştı

Kaymakam Büyükköse, ilçe halkıyla vedalaştı

Kaymakam Büyükköse, ilçe halkıyla vedalaştı

Son Güncelleme: 29.07.2015 17:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.