11 Haziran 2017 Pazar 12:19
Kaymakam Dundar, İftar Sofrasında Buluştu

Kaymakam Dundar, İftar Sofrasına Konuk Oldu

 Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, iftarda ilçedeki bir aileye konuk oldu.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinden Uzunyay ailesi ile birlikte iftarını açan Dundar, ramazan ayının rahmet, bereket, yardımlaşma, paylaşma, kaynaşma ve gerçekten kardeş olma ayı olduğuna dikkat çekti.

Bu düşünceden hareket ederek ramazan ayında fırsat buldukça vatandaşların iftar sofralarına konuk olmaya gayret ettiğini ifade eden Dundar, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımızla iftar açmak onlarla sohbet edip sorunlarını dinleyip çare bulmaya çalışıp, dertleşmek bize ayrı bir huzur veriyor. Bu ramazan ayında özellikle yetimlerimizin ve ailelerimizin evlerine konuk olup onlarla aynı sofrada iftar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile ramazan ayının ülkemizin birlik ve beraberliğini daha da pekiştireceği günlere vesile olmasını temenni eder, milletimizin ve Çaldıranlıların ramazan ayını bir kez daha kutlarım."

Dundar’a, İlçe Müftüsü Fikri Föncü, İlçe Gıda ve Hayvancılık Müdürü Tuğrul Develioğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet üyeleri eşlik etti.

Son Güncelleme: 11.06.2017 12:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.