15 Temmuz 2017 Cumartesi 18:43
Kaymakam Dundar, Sınırda İncelemelerde Bulundu

Çaldıran Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Tekin Dundar, Türkiye'nin İran sınırında incelemelerde bulundu.
1. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı Sedat Nezih Özok Karakolu'nu ziyaret eden Kaymakam Dundar, burada gözetleme kulelerinde nöbet tutan askerlerle sohbet ederek karakol yetkililerinden sınırın güvenliği ve karakol hakkında bilgi aldı.
Karakoldaki askeri teçhizatı inceleyerek termal kameralarla sınır hattını izleyen Dundar, burada yaptığı açıklamada, Türk ordusunun dünyanın en saygın ve disiplinli orduları arasında yer aldığını söyledi.
Dundar, şunları kaydetti:
"Geçen yıl 15 Temmuz'da şanlı ordumuzun içinde yer alan bir grup çapulcunun kalkışmaya kalkmasına karşın halkımızın göğsünü siper ederek şehit olması tüm dünyaya bir demokrasi örneği olmuştur. Bugün Mehmetçik, Türkiye ile İran sınırının sıfır noktasında olduğu gibi tüm sınırlarımızda halkımızın güvenliği için 7-24 gözünü kırpmadan vatan nöbetini tutmaktadır. Peygamber ocağı olan şanslı ordumuzun arasında üç beş alçağın ihaneti tüm ordumuza mal edilemez."
Dundar'a ziyaretinde, 1. Hudut Tabur Komutanı Yarbay Ramazan Çokkıyak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yunus Emre Aksoy, İlçe Müftüsü Fikri Göncü eşlik etti.

Son Güncelleme: 15.07.2017 18:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.