11 Temmuz 2015 Cumartesi 14:15
Kaymakam Koyuncu'ya veda yemeği

VAN  - Çatak Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları, Elazığ'ın Baskil ilçesine atanan Uhut Emre Koyuncu onuruna veda yemeği verdi.

Çatak Yatılı Bölge Okulu'nda onuruna verilen iftar yemeğinde konuşan Koyuncu, veda konuşmalarının kendisine her zaman zor geldiğini belirterek, yemeğe katılan davetlilere teşekkür etti.

Daha sonra adli, askeri, siyasetçi, muhtar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, oda, dernek ve vatandaşlar, gecede Koyuncu'nun çalışmalarından örnekler vererek, ilçeye sunduğu hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ettiler.

Özellikle Koyuncu döneminde yapılan İmam Hatip, Anadolu ve ÇPL Liseleri, entegre hastane, kız yurdu, karayolu iyileştirmesi gibi yatırımlara dikkat çeken katılımcılar, Kanispi, mesire alanı, otantik tekstil, kano, rafting, Van-Habur Karayolu gibi projelerin ilçe için önemine değindi.

İlçe Müftüsü İlhan Güler ise "Bizle, kaymakamlığın da ötesinde bir araya gelmekten hiç çekinmediniz. Çocuklarımızdan yaşlılarımıza kadar derdimizle dertlendiniz, sevincimizle sevindiniz. Siz de bizlere hakkınızı helal edin. Allah çok daha iyi yerlere gelmenizi nasip, müyesser eder inşallah" diye konuştu.

Ardından Koyuncu ve eşi Gamze Koyuncu, katılımcılarla vedalaşarak, helallik istedi. Çıkış esnasında Koyuncu'ya İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Salih Taş, ilçe halkı adına bir hediye takdim etti. 

Yemeğe, Garnizon Komutanı Binbaşı Feyyaz Aydoğdu, Cumhuriyet Savcıları İsmet Tan, Şeyhmus Dolu, Hakim Murat Kılcı, Emniyet Amiri Niyazi İnanlı, okul idarecileri, muhtar, kurum amirleri, esnaf, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaymakam Koyuncu'ya veda yemeği

Kaymakam Koyuncu'ya veda yemeği

Kaymakam Koyuncu'ya veda yemeği

Son Güncelleme: 11.07.2015 14:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.