14 Haziran 2017 Çarşamba 12:59
Kaymakam Öter, İftarda Kurum Amirleriyle Birlikteydi

Kaymakam Öter, İftarda Kurum Amirleriyle Buluştu

 Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, kurum amirleri ve çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

Öğretmen Evinde düzenlenen iftar programına ilçe Emniyet Müdürü Ahmet Yarlıgaç, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar, kurum amirleri ve kaymakamlık çalışanları katıldı.

Kaymakam Öter, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik içerisinde bir ramazan ayına daha kavuşulduğunu belirterek, "Bu mübarek günlerin manevi havasını hep birlikte soluyoruz. Sevgi, kardeşlik ve dayanışmaya vesile olan ramazan ayının milletimiz için hayırlı olmasını dilerken, birlik ve beraberlik iftarımıza katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum." dedi.

İlçede birlik ve beraberliğin hakim olduğunu vurgulayan Öter, şunları kaydetti:

"Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu müddetçe ilçemizde aşılmayacak bir engel kalmayacaktır. Sizler birimleriniz başında ne kadar iyi çalışırsanız astlarınız da öyle çalışır. Sizler iyiyseniz astlarınız da iyi olur. Devlet memurluğunda en önemli husus takiptir. Bir iş verdiğiniz çalışanınız iyi takip edin. Bizde elimizden geleni yaparız. İşlerinizi takip eder hızlandırırız. Birlik ve beraberliğimizin daha da pekiştirmesini sağlayan bu sofralarımızın artarak devam etmesini dilerim. Sizlerin ve tüm Kağızmanlı hemşirelerimizin de mübarek ramazan ayını kutluyorum." diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.06.2017 12:59
Anahtar Kelimeler:
KarsIftarKağızman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.