04 Ocak 2017 Çarşamba 16:54
Kaymakam Özen, Fırat Kalkanı'nda Yaralanan Askerleri Ziyareti

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu Fırat Kalkanı Harekatı sırasında yaralanan iki askeri evlerinde ziyaret etti.

El-Bab bölgesinde yaralanan Uzman Çavuşlar Mustafa Kardaş ile Emre Aslan'ı ilçeye bağlı Gölbaşı Beldesindeki evlerinde ziyaret eden Kaymakam Alibeyoğlu, her iki askere ve ailelerine de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Kaymakam Alibeyoğlu, askerlere Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Alibeyoğlu, burada yaptığı konuşmada, vatan toprakları üzerinde Türk askerleri sayesinde rahat yaşayabildiklerini söyledi.

Kaymakam Alibeyoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kardeşlerimizde çok büyük millet, bayrak sevgisi var. Bu yüzden hem askerlerimizi hem de çok büyük bir kahraman evlat yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Onlara çok şey borçluyuz. Şehitlerimiz, gazilerimiz her zaman bu milletin dualarında. Allah onları korusun, bizlere bağışlasın. Onlara çok şey borçluyuz.

İnşallah her iki askerimiz de en kısa zamanda sağlığına kavuşurlar. Kahraman askerlerimiz sayesinde hainler asla emellerine ulaşamayacaktır. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum."

Yaralı askerler ve aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek, Kaymakam Alibeyoğlu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarete Güroymak Emniyet Müdürü Kerem Güvener ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Aydın da katıldı.

Son Güncelleme: 04.01.2017 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.