19 Haziran 2017 Pazartesi 12:24
Kaymakam Öztürk, Şehit Ailesiyle İftar Açtı

Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilli Abdulselam Öztürk, iftarda şehit ailesine misafir oldu.

Kaymakam Öztürk, eşi Zuhal Öztürk ile 2016'da Başkale'nin İran sınırındaki Oğulveren Mahallesi'nde terör örgütü PKK ile girilen çatışmada şehit düşen güvenlik korucusu Cihangir Yıldız'ın ailesini ziyaret etti.

İftarı aile ile açan Öztürk ve eşi, şehidin ailesinin sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Öztürk, "Şehit ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Millet olarak şehitlerimize minnettarız. Onlar sayesinde buralardayız. Onlar için ne yapsak yine de haklarını ödeyemeyiz." diye konuştu.

Şehit korucunun oğlu Hayrettin Yıldız ise Öztürk'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şöyle konuştu:

"Babam 2016 yılında teröristlerce şehit edildi. Babamın tabutunun üstündeki bayrağı odamızın duvarına astık. Anısını yaşatmak için. Sayın Abdulselam Öztürk'e ilçedeki bütün şehit yakınları adına teşekkür ediyorum. Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Ona minnettarız. Bugün de eşi ile iftar soframıza misafir oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bizler çok onurlandık."

Son Güncelleme: 19.06.2017 11:59
Anahtar Kelimeler:
VanIftarBaşkale
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.