13 Şubat 2017 Pazartesi 20:46
Kaymakam'dan Esnaf Ziyareti

Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı, ilçedeki esnafları ziyaret ederek, sıkıntılarını dinledi.

Kaymakam Kaşıkçı, Cengiz Topel Caddesindeki esnaflarla bir araya gelerek, bir süre sohbet etti.

Kaymakam Kaşıkçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede güven ortamının sağlandığını belirterek, vatandaşlarla sık sık bir araya geldiklerini söyledi.

Huzur ortamının her şekilde devam edeceğini ifade eden Kaşıkçı, şöyle konuştu:

"Bundan sonra insanımızı ve esnaflarımızı rahatsız eden hiç kimse olmayacak. Devletin tüm imkanlarını insanlarımızın rahat etmesi için seferber ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Bu güzel ortamda ve bu güzel Yüksekova'da esnafımızla bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. İnsanlarımızın ayağına gideceğiz. Esnafımıza zarar ödemelerine başlandı. Şu anda esnaflarımızın tüm işlemleri yüzde 99 bitti. Komisyon kararları alındı. Zarar ödemeleri başladı. Bundan sonra ki süreç daha hızlı yürüyecek. Eşya ve onarım bedeli ödemeleri de başladı."

Kaşıkçı, sokağa çıkma yasağında vatandaşlara her türlü kolaylığın sağlandığını vurgulayarak, gerekli görüldüğünde yasak saatlerinde değişikliğe gidilebileceğini dile getirdi.

Ziyarette Kaymakam Kaşıkçı'ya, Emniyet Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk ve Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu eşlik etti.

Son Güncelleme: 13.02.2017 20:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.