28 Temmuz 2017 Cuma 20:48
Koruma Altındaki Çocukların Sünnet Heyecanı

 Erzurum'da Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü bünyesinde koruma altındaki 3 çocuk için sünnet merasimi düzenlendi.

Koruma altında çocuklar için gerçekleştirilen etkinlik, davul zurna eşliğinde halay çekilmesi ve ardından konvoy eşliğinde Abdurrahman Gazi Türbesinin gezilmesiyle başladı.

Çocuklar, daha sonra Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen sünnet merasimine katıldı.

Renkli görüntülerin oluştuğu programda ASP İl Müdür Yardımcısı Harun Akpınar ve kurum yöneticileri, çocuklarla pasta keserek onlara çeşitli hediyeler verdi.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Ünal Aksakal, programda yaptığı konuşmada, çocuklara ev ortamını aratmamak için bu etkinliğin yapıldığını söyledi.

Koruma altındaki çocukların delikanlılığa adım atma günü dolayısıyla bir ayara geldiklerini aktaran Aksakal, şöyle konuştu:

"İnsan hayatında önemli bir yeri olan bu günlerin güzel bir anı olarak kalmasını sağlamak ve çocuklarımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Devlet korumasındaki çocuklarımıza doğum günü, sünnet gibi etkinlikler düzenleyerek, onlara aile ortamını aratmamaya çalışıyoruz."

Etkinliğe, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerinin yanı sıra, Palandöken Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Cemil Yeşilyurt, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Polat, Kadın Konuk Evi Müdürü Şükran Göktaş, kuruluş yöneticileri, kurum çalışanları ve davetliler katıldı.

Son Güncelleme: 28.07.2017 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.