25 Aralık 2016 Pazar 18:20
Köy Çocukları Yardım Konseriyle Isındı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri, "Van Bir Dilek Tut Gönüllüleri" adıyla kurdukları müzik grubuyla köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara yardım eli uzatıyor.

"Van Bir Dilek Tut Gönüllüleri" adıyla müzik grubu kuran üniversiteli gönüllüler, verdikleri konserlerden elde ettikleri gelirle köylerdeki ihtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi temin ederek çocuklara ulaştırıyor.

Gönüllülerden Ferhat Kasap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köy okullarına yardım amaçlı düzenledikleri konserlerin geliriyle Türkiye'nin farklı şehirlerinden ihtiyaç sahibi çocukları giydirdiklerini söyledi.

Gidebilecekleri her yere gitmeyi düşündüklerini ifade eden Kasap, nerede ihtiyaç sahibi çocuk olursa oraya doğru yardımları ulaştırmaya çalıştıklarını belirtti.

Kasap, imkanları olduğu sürece bu organizasyonu sürdürmeyi düşündüklerini ifade ederek, "Biz bu yola gönüllü olarak girdik. İnşallah bu etkinliklerimiz devam eder. Çocukları sevindirmek kadar güzel bir şey yoktur. Bu kapsamda yardımlarımızı Van'ın Başkale ilçesi ve Bitlis'in Tatvan ilçesine götürdük. Bu ilçelerdeki 102 çocuğa ayakkabı dağıttık. Çocukların o an ki mutlulukları gözlerinden okunuyordu." diye konuştu.

Kasap, ilerleyen zamanlarda yardım konserlerini daha çok yapacaklarını ifade etti.

Köy Çocukları Yardım Konseriyle Isındı

Köy Çocukları Yardım Konseriyle Isındı

Son Güncelleme: 25.12.2016 18:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.