11 Şubat 2017 Cumartesi 19:33
Küçükler İçin Spor Kursları Açıldı

Tatvan Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçe genelindeki anasınıfı öğrencileri için spor kursları açıldı.

Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'ın talimatı ile başlatılan girişimler neticesinde ilçedeki anasınıfı öğrencilerine, futbol, güreş, muaythai, kickboks, judo ve tekvando kursları verilmeye başlandı. Kurslarla çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak amaçlanıyor.

Tatvan kapalı spor salonunda verilmeye başlanan kurslarla ilgili konuşan Kaymakam Özkan şunları söyledi:

"Fiziksel, bilişsel ve duygusal anlamda olumlu gelişimin en önemli anahtarlarından biri 'spor' diyebiliriz. Özellikle spor yapmanın faydalarından hep bahsederiz ama genelde işin fiziksel gelişim ve sağlığa faydaları kısmında kalırız. Halbuki spor yapmak, zihinsel ve fiziksel gelişimi sağladığı gibi, hem eğitim hayatında hem de sosyal yaşantıda birçok kazanç sağlar.

Aileler bazen yalnızca bir hobi olarak görse de, henüz gelişimlerinin başında olan çocukların küçük yaşta spora başlamaları çok çok önemlidir. Spor yapan çocukların genel anlamda öz güvenleri artarken, yine spor sayesinde disiplinle yetişiyorlar. Bu anlamda açmış olduğumuz bu kurslarımız sayesinde çocuklarımız bir yandan eğlenirken diğer yandan ise güç, denge, koordinasyon, çeviklik, esneklik, sosyal beceri ve en önemlisi öz güven kazanmaları sağlanmaktadır."

Küçükler İçin Spor Kursları Açıldı

Küçükler İçin Spor Kursları Açıldı

Son Güncelleme: 11.02.2017 19:33
Anahtar Kelimeler:
BitlisTatvanSpor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.