29 Temmuz 2017 Cumartesi 14:17
Kur'an Kursuna Katılan 250 Çocuğa Sertifika Verildi

Elazığ İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen yaz Kur'an kurslarında eğitim alan 250 çocuğa sertifika verildi.

Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde konuşan Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Gürtürk, bu tür etkinlikleri önemsediklerini belirterek, tüm sivil toplum kuruluşlarının bu tür etkinlikler yapması temennisinde bulundu.

Gençliğin 15 Temmuz'da kendilerini kanıtladığını anlatan Gürtürk, şunları kaydetti:

"Bu çocuklardan bir şey olmaz, bu gençlikten bir şey olmaz... ama biz 15 Temmuz'da meydanlarda yaşadık gördük ki bu gençlikten her şey olur, bu çocuklarımızdan her şey olur. Yeter ki biz bunları gereği gibi gerektiği gibi adam gibi adam olarak yetiştirmesini bilelim ve öncelikle bizim örneklik yapmamız gerekiyor."

Elazığ İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Şahin Kara ise, amaçlarının çocuklara Kur'an-ı öğretip okuttuktan sonra yaşamlarına aktarmalarında öncülük etmeyi istediklerini belirtti.

Kara, kursu önümüzdeki yıl daha ileri seviyeye götürmek için çalışacaklarını aktardı.

Konuşmaların ardından çocuklara sertifikaları verildi.

 

Son Güncelleme: 29.07.2017 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.