22 Temmuz 2017 Cumartesi 18:20
Mahalle Sakinleri Yol Kapatarak Eylem Yaptı

 Kars'ta, bir grup mahalleli yollarının yapılmadığı gerekçesiyle yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı.

Aydınlık Evler Mahallesi Subatan Yolu Caddesi Laçinağa Sokakta ikamet eden bazı mahalle sakinleri, yolun yapılmadığı iddiasıyla tahta ve demir korkuluklarla yolu araç trafiğine kapattı.

Olay yerine gelen polis ve zabıta ekipleri mahallelinin eylemi sonlandırmasını istedi. Yaklaşık bir saat süren eylem, polislerin araya girmesiyle sona erdi.

Mahalle sakinlerinde Hediye Çakas, yaklaşık bir yıldan beri yollarının yapılmadığını ve bu nedenle geçen araçların toz yaptığını söyledi.

Yolun yapılmaması nedeniyle oluşan tozun mahalleliye sıkıntı yaşattığını anlatan Çakas, "Çamaşırları dışarıda seremiyoruz, toz nedeniyle hep içeride seriyoruz. Misafirimiz geliyor camları açamıyoruz. Temizlik yapamıyoruz, valimizden yardım istiyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 22.07.2017 18:21
Anahtar Kelimeler:
KarsYol KapatmaEylem
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.