08 Aralık 2016 Perşembe 18:40
Malatya Kale Ve Arguvan Kaymakamlarına Veda Yemeği

Kale ve Arguvan ilçe kaymakamlarına veda yemeği verildi.

Kale Göl Otel'de düzenlenen yemeğe, Belediye Başkanı Cemal Akdemir, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Güngör, Emniyet Amiri Hayrettin Uzun ve kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Kaymakam Ferhat Sinanoğlu, yemekte yaptığı konuşmada, ilçede geçirdiği yılların meslek hayatı süresince unutamayacağını söyledi.

Devlet görevinin en üzücü yanının yıllarca görev yaptıkları yerden ayrılmak olduğunu aktaran Sinanoğlu, çalıştığı sürede kendisine her türlü konuda yardımcı olan başta Belediye Başkanı Cemal Akdemir olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personeller ile ilçedeki vatandaşlara çok teşekkür etti.

Sinanoğlu, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine atandı.

 

- Arguvan

Arguvan Kaymakamlığı görevinden Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine atanan Selçuk Yosunkaya için veda yemeği düzenlendi.

İlçedeki bir lisede verilen yemekte konuşan Yosunkaya, ilçeyi çok sevdiğini, vatandaşlarla her zaman iç içe olmaya çalıştığını ifade etti.

Arguvanlıların artık Akçakale'de bir evi bulunduğunu belirten Yosunkaya, yemeğe katılanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ise Yosunkaya ile güzel projelere imza atıklarını belirterek, kendisine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 08.12.2016 18:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.