23 Haziran 2017 Cuma 14:07
Malatya'da Nüfus Müdürlükleri Tek Binada Toplanacak

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Malatya'da nüfus müdürlüklerinin vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmesi için tek çatı altında toplandığını bildirdi.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kentin büyükşehir statüsüne geçmesi dolayısıyla ayrılan Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüklerinin geçici olarak hizmet verdiği Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki bina, vatandaşların asayiş ve trafik açısından sıkıntı yaşamasına neden olmaktaydı.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, vatandaşların daha iyi hizmet alması ve sıkıntıların çözümüyle yeni bir binada hizmet vermesi amacıyla çalışma başlatmıştı.

Çalışma neticesinde Battalgazi Belediye Başkanlığının şu an hizmet vermekte olduğu ve yakın bir süre sonra taşınarak yeni yapılan binasında hizmet verecek olmasından dolayı boşalacak bu binanın 2. ve 3. katlarının Battalgazi İlçe Nüfus Müdürlüğüne, 4. ve 5 katlarının da Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüğüne tahsis edilmesine karar verildi.

Pasaport ve ehliyet işlemlerinin de nüfus müdürlüklerince yürütülecek olmasından dolayı oluşacak yoğunluğun ortadan kaldırılması ve sağlıklı bir ortamda hizmet verilmesi amacıyla bu işlemlerin de aynı yerde yapılacağını belirten Vali Toprak, binanın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Son Güncelleme: 23.06.2017 15:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.