01 Ocak 2017 Pazar 15:43
Malatya'da Yılın İlk Bebeği Dünyaya Geldi

 Malatya’da 2017 yılının ilk bebeği 00.07'de dünyaya geldi.

Kentteki özel bir hastanede doğum yapan Yeliz Gümüş, saat 00.07’de 2 kilo 600 gram ağırlığında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Üçüncü bebeğini kucağına almanın sevincini yaşayan anne Gümüş, Umut Kayra ismini verdiklerini bebeklerinin, yeni yılının ilk bebeği olmasının da ayrı bir sevinç olduğunu söyledi.

Geçen yılının kendilerine çok uğurlu geldiğini ifade eden Gümüş, ''Yeni yıl Umut’la birlikte geldi. 2017 yılı da inşallah mutlu bir şekilde devam eder” diye konuştu.

Baba Resul Ekrem Gümüş de üçüncü çocuklarını kucağına aldığını ve 2017 yılının ilk bebeğinin kendi bebekleri olduğu için mutlu olduklarını ifade etti.

Gümüş, yeni yıla daha mutlu girdiklerini belirterek “Gayet mutluyuz, huzur olduk. Üçüncü çocuğumuz, mutluyuz. Allah herkese nasip etsin. 2017'den herhangi bir beklentimiz yok. Rutin işlerimize devam edeceğiz. Allah'tan huzur, rızk istiyoruz'' dedi.

Son Güncelleme: 01.01.2017 15:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.