08 Aralık 2016 Perşembe 18:17
Malatya'daki Fethi Gemuhluoğlu Sempozyumu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından vefatının 40. yılında düzenlenen Fethi Gemuhluoğlu sempozyumunda bildirilerin kitaplaştırılacağı belirtildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından kentteki bir otelde Fethi Gemuhluoğlu anısına düzenlenen sempozyum tamamlandı.

Sempozyumun ikinci oturumundan önce Hakan Albayrak tarafından hazırlanan "Sapanına Taş Yap Beni Afrika" adlı ve Fethi Gemuhluoğlu'nun Arapgir Postası Gazetesi'nde yazdığı yazılar bağlamında Afrika ile ilgili belgesel gösterildi.

Daha sonra Bünyamin Yılmaz'ın yönetiminde gerçekleştirilen oturumda Şerif Aydemir, Ebubekir Kurban, Mustafa Özçelik, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Yalçın Yılmaz konuşma yaptı.

Üçüncü oturumda ise Fatma Gülşen Koçak'ın yönetiminde yapıldı. Oturumda Dr. Timuçin Çevikoğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Prof. Dr. Hüseyin Algül konuşma yaptı.

Sempozyum bildirilerinin daha sonra kitaplaştırılarak yayımlanacağı açıklandı.

 

Son Güncelleme: 08.12.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.