18 Mart 2015 Çarşamba 16:38
Masa Tenisi Kurtuluş Kupası

ERZURUM (AA) - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Masa Tenisi Kurtuluş Kupası müsabakaları sona erdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen müsabakalar, 14-15 Mart tarihlerinde Yakutiye Spor Salonu'nda yapıldı.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş, yaptığı açıklamada, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 218 lisanslı sporcunun, iki gün boyunca büyük bir mücadele sergilediğini belirtti.

Durmuş, müsabakalarına katılımın yoğun olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile davetliler turnuvada dereceye giren sporcuların ödüllerini verdi.

Şenses, "Dereceye giren sporcularımızı kutluyorum. Şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde anlamlı bir turnuva tertipleyen il temsilcimizi ve hakemleri tebrik ediyorum" dedi.

 

 

masa-tenisi-kurtulus-kupasi.jpgmasa-tenisi-kurtulus-kupasi-001.jpgmasa-tenisi-kurtulus-kupasi-002.jpgmasa-tenisi-kurtulus-kupasi-003.jpg

Son Güncelleme: 18.03.2015 16:45
Anahtar Kelimeler:
KurtuluşMasaTenisiKupası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.