24 Haziran 2015 Çarşamba 14:48
Memur-Sen Şube Başkanı Duman, güven tazeledi

ERZURUM - Memur-Sen Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda yeniden şube başkanı seçildi.

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kurula, Duman, Eğitim-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Mustafa Karataş ve delegeler katıldı.

Yapılan seçimde oyların büyük çoğunluğunu alan Duman, yeniden şube başkanı seçilerek güven tazeledi.

Duman, yaptığı açıklamada, kentte bulunan memur çalışanlarının sıkıntılarını anlatarak görevde bulundukları süre zarfında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verildi.

Sendika olarak bu dönemin kendileri için çeliklenme dönemi olacağını ifade eden Duman, "Memur-Sen olarak Erzurum'da 13 bin 869 üyemiz ve tüm sendikalara ait 10 şubemiz ve iki temsilciliğimiz vardır. Sendikalarda asıl ruh haksızlıklar karşısında direnç gösterme ve toplu hareket edebilme ruhudur" ifadesini kullandı.

Hiçbir iktidarın, güç odaklı kurumların yandaşı ve paydaşı olmadıklarını vurgulayan Duman, şunları kaydetti:

"Doğru kimden gelirse gelsin doğrunun yanında, yanlışı kim yaparsa yapsın, yanlış yapanın karşısında durmaya devam ettik. Süreç nasıl işlerse işlesin, bundan sonra da bu özelliğimiz asla değişmeyecektir. Dışımızdakiler temel hak ve özgürlüklerin gaspı için mücadele verirken biz her türlü hak ve özgürlük gaspının karşısında durduk. Geçtiğimiz dönemde üye sayımız 8 bin 750 civarında iken biz bu sayıyı 13 bin 869'a çıkardık."

Son Güncelleme: 24.06.2015 14:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.