06 Nisan 2015 Pazartesi 16:52
Meteorolojiden çığ uyarısı

ERZURUM - Doğu Anadolu Bölgesi'nde muhtemel çığ tehlikesine karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji Tahmin ve Uyarı Merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre, alçak basınç merkezinin etkisi altında bulunan bölgede genelinde havanın çok bulutlu ve yağışlı geçmesi bekleniyor.

Yağışların, Erzincan ve Iğdır genelinde yağmur, Erzurum, Ağrı, Kars ve Ardahan'da yağmur, yer yer karla karışık yağmur şeklinde olması tahmin ediliyor.

Gece sıcaklıklarında 2 ila 4 derecelik düşüşler beklendiği, rüzgarın değişik yönlerden orta kuvvette, zaman zaman güneybatı yönünden kuvvetli esmesi bekleniyor.

Meteoroloji yetkilileri, bölgede yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarında yaşanabilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Son Güncelleme: 06.04.2015 16:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.