02 Ağustos 2017 Çarşamba 16:45
Meteorolojiden Kuvvetli Yağış Uyarısı

- Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, İç Batı Anadolu için yarından itibarın pazar gününe kadar kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, Türkiye'nin doğu kesimlerinde sıcaklıklar mevsim normallerinin 5 ile 9 derece üzerinde etkisini sürdürürken, İç Batı Anadolu'da (İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri ve İç Anadolu'nun batısı) yerel kuvvetli yağışların görülmesinin beklendiği kaydedildi.

Açıklamada, Afyonkarahisar, Uşak, Denizli, Manisa'nın doğusu ve Muğla'nın iç kesimleri ile Isparta, Burdur, Antalya, Adana ve Mersin'in iç kesimleri, Konya, Eskişehir ve Ankara için yarından itibaren pazar gününe kadar öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olmak üzere mevzi sağanak ve gök gürültülü sağanak öngörüldüğü belirtildi.

Açıklamada, beklenen gök gürültülü sağanağın meydana getirebileceği ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

 

Son Güncelleme: 02.08.2017 16:45
Anahtar Kelimeler:
Türkiye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.