11 Mayıs 2017 Perşembe 14:09
Meyve Suyu Kutusuna saklanmış uyuşturucu ele geçirildi

Malatya'da sokak satıcılarına yönelik operasyonlarda meyve suyu kutusuna gizlenmiş 2 bin extacy hap ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince, kent merkezinde "torbacı" tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde ve üstlerinde yapılan aramalarda meyve suyu kutusuna gizlenmiş 2 bin adet extacy hap ele geçirildi.

Aynı çalışma sırasında uyuşturucu madde kullandığı tespit edilen 2 kişi de gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde bir uyuşturucu hap ve 7 gram esrar ele geçirildi.

"Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve uyuşturucu madde kullanmak, bulundurmak" suçundan gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklanırken, 2 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

 

Son Güncelleme: 11.05.2017 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.