11 Ekim 2015 Pazar 12:04
MHP Erzurum Milletvekili Genel seçime doğru

MHP Erzurum milletvekili adayı Kamil Aydın, seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum ve esnaf ziyaretleri yaptı. 

Aydın, seçim çalışmaları çerçevesinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürlüğü ile Yunus Emre Mahallesi esnafını ziyaret etti. 

Ziyaretlerinde vatandaşların sorun ve isteklerini dinleyen Aydın, MHP iktidarında kendilerine iletilen tüm isteklerin bir bir yerine getirileceğini ifade etti.

Aydın, vatandaşlarla görüşmelerinde kendisine iletilen sorunlar hakkında şunları söyledi: 

"İstihdam sorunu gittikçe artmakta, iş bulamayan gençlerimizin sayısı gün geçtikçe çoğalmaktadır. Vatandaş sebze ve meyve fiyatlarının yüksekliğinden, üretici ise gübre ve tohum fiyatlarının el yakmasından şikayetçidir. Dünyada kendi kendine yetebilme potansiyeline sahip dört beş ülkeden biri olmamıza rağmen, uygulanan yanlış politikalar nedeniyle tarım üretimi durmuş, tarım ürünlerinin fiyatları vatandaşı zor durumda bırakmıştır." 

Son Güncelleme: 11.10.2015 12:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.