08 Nisan 2017 Cumartesi 14:49
Milletvekili Deligöz, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Narmanlılardan destek istedi

AK Parti Erzurum Milletvekili Orhan Deligöz, Narman ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Deligöz, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Narmanlılardan destek istedi.

16 Nisan’a kadar cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yeni anayasayı anlatmaya devam edeceklerini dile getiren Deligöz, şöyle konuştu:

"Yeni sistemle daha fazla yatırım, daha fazla büyümenin önü açılacak. Biz, yeni anayasa ile cumhurbaşkanına, kararname çıkarma yetkisi veriyoruz. Cumhurbaşkanına bu yetki, daha hızlı karar alabilmesi için verildi. Bakanları ve yüksek bürokratları atayıp, bürokrasideki ‘Bugün git yarın gel’i ortadan kaldıracak. Yeni sistemde, bugün yargılanamayan, dokunulamayan, çok büyük yetkilerle donatılmış, buna karşın hukuken sorumsuz olan cumhurbaşkanını, yargılanabilir, denetlenebilir duruma getiriyoruz." diye konuştu.

Deligöz ayrıca, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından düzenlenen sertifika programına katıldı.

Deligöz, daha sonra sivil toplum kuruluşları, Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyerleri ve öğrenci yurtlarındaki öğrencileri ziyaret etti.

Milletvekili Deligöz, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi için Narmanlılardan destek istedi

Son Güncelleme: 08.04.2017 14:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.