06 Temmuz 2015 Pazartesi 18:27
Milletvekili Taşkesenlioğlu, gazetecilerle bir araya geldi

ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

Taşkesenlioğlu, Abdurrahman Gazi Türbesi'ndeki sosyal tesislerde düzenlenen programda gazetecilerle sahur yaptı.

Burada gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Taşkesenlioğlu, Erzurum özelinde tüm bölgeye en iyi şekilde hizmet etmenin çabası içinde olduklarını söyledi.

AK Parti olarak Türkiye'nin yararına olan her şeyi yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Taşkesenlioğlu, bu kapsamda muhalefet partileriyle koalisyon görüşmelerinin yapılacağını dile getirdi.

Sahur programına, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, Anadolu Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Vekili Yücel Velioğlu, TRT Erzurum Müdürü Ayça Alemdar, İhlas Haber Ajansı Erzurum Bölge Müdürü Ayhan Türkez, Pusula Gazetesi Genel Koordinatörü Sevda Güneş ve Yazı İşleri Müdürü Cihat İncesu, Yenikuşak Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Bağrıyanık ile bazı gazeteciler katıldı.

Milletvekili Taşkesenlioğlu, gazetecilerle bir araya geldi

Milletvekili Taşkesenlioğlu, gazetecilerle bir araya geldi

Son Güncelleme: 06.07.2015 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.