06 Nisan 2015 Pazartesi 16:18
Minik öğrencilerden resim sergisi

ERZURUM  - Yakutiye ilçesinde minik öğrenciler su temalı resim sergisi açtı.

Yakutiye Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu ile TEMA Vakfı ortaklığında Erzurum'daki ana okullarında yapılan su konulu resim çalışması, Yakutiye Kent Meydanı'nda sergilendi.

Açılış törenine, Yakutiye Belediye Başkan Vekili Yavuz Köşklü, TEMA Vakfı temsilcisi Işıl Bedirhanoğlu, anaokulu müdürleri, öğretmenler, resim yapan çocuklar ile aileleri katıldı.

Köşklü, yaptığı konuşmada, her damlası hayat olan su için Erzurum'da anaokulu öğrencileri farkındalık oluşturmak için resim yaptığını belirterek, Yakutiye Kent Konseyi Çevre Çalışma Grubu ve Tema Vakfı tarafından düzenlenen etkinlikte çocuklardan suyu anlatan resimler istendiğini belirtti.

Tema Vakfı temsilcisi Bedirhanoğlu da su kaynaklarının kirletildiği, denizlerin kirliğe büründüğü bir dünyada suyla ilgili farkındalık istediklerini belirterek, "Biz büyükler kıymetini bilmiyoruz, çocuklarımıza bu şuuru verelim. Onlarda bilinç oluşsun diye yola çıktık. Oldukça güzel çalışmalarla karşılaştık" ifadesini kullandı.

Minik öğrencilerin hazırladığı sergi bir hafta açık kalacak.

Son Güncelleme: 06.04.2015 16:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.